Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за закупуване на 156-ка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за закупуване на 156-ка

Здравейте!
    Нов съм в този форум и от доста време следя доста теми с интерес
    Та реших и аз да си взема такава алфичка тъй като ми се струва доста добра
    искам съвет от каде мога да си намеря запазена или ако някой продава може да ме оферира
    гледам в мобиле.бг вървят около 4500 как е като цена ?
    Също се интересувам (тъй като ми направи впечатление) какво точно е дебитометър и за какво служи
    видях че е доста скъпичък а и един коелега от форума беше писал че издържа около 1 година бих се радвал ако ми отговорите на въпросите
    благодаря предварително
    поздрави Георги Георгиев
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 HP - бивша
    Alfa Romeo 145 Face Lift 1.6 T.S. 120 HP - бивша
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 144 HP - настояща

За 4500лв. ако успееш да си вземеш сносна 156ца наистина ще си голям късметлия,знай че евтиното винаги излиза скъпо,разгледай в секция Продава има дости добри оферти,а и тук хората се грижат за Алфите си(поне голяма част ).Информацията ти за дебитомера съвсем не е вярна ползвай търсачката за дебитомера и ще разбереш какво е и как да се грижиш за него.СЪВЕТ:не си взимай Алфа 156 за толкова пари.
    Un Amore Grande!
    Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
    Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
    http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Понеже ми стана интересно какво си гледал за тези пари реших и аз да разгледам .По мое скромно мнение под 6000 имаше 1 или 2 които ставаха на първо гледане.Всичко останало е морга според мен.Както каза колегата bokota по добре виж какво се предлага тук.Иначе ти стискам палци де.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Колега и в"Тунинг.бг" където не обичат много Алфите ти казаха(и аз включително),че за тия пари 156-ца не можеш да вземеш.Или поне такава дето става за каране.
        Тука какъв отговор очакваш?...
        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

За тия пари може да си вземеш само лъсната и напудрена ламарина /с много кит,естествено/ За да стане на кола ще ти трябват около 3000-3500лв. ВНИМАВАЙ КОГАТО КУПУВАШ КОЛА ЗА "НАПРАВО БЕЗ ПАРИ" !!! Иначе - успех !!!
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Е чак за 4 500 трудно. Но успех все пак. С твоите познания искаш да си купиш 156 ца на стойността на 9 дебитомера. Успех, това беше шега, но за толкова пари само ако я взимаш от брат или сестра, които заминават да учат в чужбина иначе не купувай.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Ако си приготвил 4500 то си вземи читава 146-ца, но за толкова пари 156 е направо лудост и да е технически добра.
              Ще хвърлиш още 2-3 000 лв за да я стегнеш и само ядове по майсторите.
              Реалната цена за читава 156-ца е около 7000-8000 лв
              А по повод прословутият дебитомер, то това си е консуматив и се сменя на всички коли.
              Успех с намирането на добър екземпляр от 156-ците.
              Няма да съжаляваш с намерението си.

Comment

Приятелю и за 4500 ЕU не лева в момента на нашия пазар няма добра156 от 1 месец обикалям и си търся и аз кола гледал съм над 20 коли и мама мия ужас всико е удряно пребойдисвано яко тропане и още по яко скърцане изпочупени халогени съдрани салони външно надрани и това става дума за коли на цена между 6500-8500лв а пък ти кво искаш да купиш за 4500 просто не искам и да знам не ги гледай в мобилето че са ги измили и снимали там където нямат визуален проблем но като отидеш на место реалната действителност ПЛАШИ ЯКО за да ти спестя и на теб разкарването и разочарованието пиши ми на ЛС коя кола от показаните 156 в мобиле те интересува и ще ти я опиша много подробно за кво става дума говорим за колите в София и около София Пълни кенефи с безкруполни нагли , изпечени лъжци и мошенници продавачи които ако ги чуеш какви отговори ти дават на въпроси от рода защо колата не пали без да и подадът ток защо климата не работи защо някое от ел стъклата неработи защо светят и не гаснат лампи по таблото и мн други просто хиляди забележки който за да ги отстраниш ще си скъсаш нервите и ще хвърлиш още толкова пари колкото си я купил самата кочина Аз лично приключих с търсенето на такава Алфа156 за цена до 8000лв подчертавам неуспешно а ти кво ще купиш за 4500 един господ знае УСПЕХ

Comment

По мои скромни наблюдения, в момента във форума има няколко 156-ци, които наистина си заслужават. На пръв поглед за купувача изглеждат по-скъпи от тези в мобилето или по автокъщите, но това е само привидно и се създава грешно впечатление.
                  Тепърва колата я очаква доста освежаване и постягане и крайната сума излиза доста солена.
                  Всичко това го казвам от личен опит. Когато взех моята белисима, нямаше как да не сменя термостат и ламбда сонда, защото разхода ме изяшдаше. Нямаше как да не пипна окачването, защото потропваше. Нямаше как да не и сложа аларма, музика, да платя всички такси, в повечето случаи и гумите са заминали на нововнесените автомобили. И други дребни и по-едри неща. Но първото впечатление беше, че е по евтина от тези тук...
                  Не се хвърляйте на евтините екземпляри.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                  Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

аз лично се рових 30 мин из autoscout24.de
                    за под 7000 евро не видях 156 която да изглежда добре - хубави лети джанти, прагове, червени циферблати, карбонова конзола и хубава тапицерия/кожа.
                    а точно това прави колата комфортна и луксозна вътре...
                    за сметка на това видях такива грозни изпълнения че се погнусих - син интериор (сини седалки и тапицерии на вратите), червен интериор - червени пластмаси на таблото и червени седалки
                    ужааас
                    те наистина струваха около 3000 евро, но аз лично не мога да си представя тормоза всеки ден в тазкава кола
                    така че порагледай малко из нета, виж какви варианти на интериора има и след това пак си потърси кола за около 4500 лв. - струва ми се няма да успееш
                    )
                    alfa 156 '00 2.0 distinctive

Comment

Мен пък синия интериор най ми се нрави /кожа имам наум/, да не говорим за стария дизайн, специално такава си търсих, по новия ми е безличен един такъв...
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Мен пък синия интериор най ми се нрави /кожа имам наум/, да не говорим за стария дизайн, специално такава си търсих, по новия ми е безличен един такъв...
                        Син кожен салон???
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Син кожен салон???
                          Да, от миналия месец ги правят масово
                          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Сега сериозно - виж това :

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25477
                            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Как син кожен салон бре. Аз не съм виждал такова. Моят е син, но не кожен, а това промазаното, като в тази обява последната. Много ме кефи още като търсих да си купувам търсех такова. Кожата седи готино но определено не я усещам добре на седалището си.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Working...
                              X